Bestemmingen,  Reisinspiratie

De perfecte vakantiebestemming

Zou het kunnen bestaan? Tuurlijk ! Maar dan moet je wel goed uitzoeken waarvoor je op vakantie gaat. Of het nu rust is van een jaar lang werken of om weg te kunnen gaan van je comfort zone, het verandert wel de vakantiebestemming. Dus als je er even tussenuit zou willen gaan zou ik het niet aanraden om naar een drukbevolkte stad te gaan maar naar een stad te gaan waar je je rust kunt vinden. Maar hoe vind je dat ? Daarom is het aan te raden wat informatie te vinden voordat je gaat. Maar daar helpen wij bij want na het lezen van dit artikel zou je wel eens je perfecte bestemming kunnen vinden! 

Rustplekken

Je hoeft voor een rustvakantie niet heel ver weg te gaan. Nederland heeft een paar vakantieplekken waar je je makkelijk je rust kunt vinden maar toch even weg bent van thuis. Zoals het huren van een vakantie huis met een wellness accommodatie in de binnenstad van Maastricht. Of een natuurhuisje huren op de Waddeneilanden en dan een strandwandeling maken aan de brede zandstranden, daar krijg je nu echt rust van. Maar als je toch iets verder wil gaan dan Nederland is de keuze nog breder. Surigao een stad in de Filipijnen heeft geweldige vakantiehuisjes bij club tara Resort aan het water, waar je de beste uitzicht hebt op de bomen en de zee. En ook is het onontdekte plek dus heb je geen last van al te veel toeristen en het is afgelegen dus de perfecte plek om je rust te vinden. 

Actieve plekken

Maar ben je toch iemand die meer uit zijn vakantie wil halen en meer wil ontdekken van de wereld. Nou dan heb ik iets in petto zoals slapen in een boomhut naast de welbekende Thousand island in Bali , je kunt niet letterlijk de duizend eilandjes tellen maar het is wel het kijken waard vanaf je balkon. En dan kan je eventueel ook nog naar de Keling Beach wat ook plaatsvindt in Bali, wat sommige beschrijven als de indrukwekkendste viewpoint. Maar is Bali toch niet voor jou en hou je toch meer van de actieve vakanties dan is Tennessee een staat in Amerika toch misschien iets voor jou.Je kunt de the lost sea dat ook in Tennessee is  bezoeken om adembenemende boottripjes te maken om de lichtgevende grot te kunnen zien. Maar ook kun je gaan ziplinen, zorbingen of Wildwaterraften. Trekt dit je aan dan is Tennessee The place to be! 

Actief hoeft niet intensief te zijn andermans culturen begrijpen en zien is wat veel verhalen meebrengt als je weer thuis bent. En het gevoel geven dat je een geweldig vakantie hebt gehad. En daar gaat het altijd weer om !

Reacties uitgeschakeld voor De perfecte vakantiebestemming