Zo-Haal-Je-De-Zomer-In-Huis
Reisinspiratie,  Reistips,  Voorbereiding

Haal de vakantie in huis

Deze zomer had iedereen zich toch heel anders voorgesteld. Vele vakanties zijn geannuleerd en als je wel op vakantie gaat is het enkel binnen Europa. Voor vele blijft het dus bij een vakantie in eigen land. Anderen zitten de hele zomer lekker thuis. Het is dan wel fijn om het toch een beetje als vakantie aan te laten voelen. Daarom lees je hieronder hoe je vakantie naar je eigen huis kunt halen met een paar simpele trucjes.

Je favoriete keuken

Had jij je ook zo verheugd op de echte italiaanse pizza’s of kon je niet wachten totdat je de geur van de Griekse keuken zou kunnen ruiken. Gelukkig kunnen we ook thuis genieten van de lekkerste keukens van over de hele wereld. Zoek bijvoorbeeld naar een restaurant die hun eten lekker makkelijk thuis komen bezorgen. Was jij eigenlijk van plan om naar Mexico te gaan? Bestel dan bij de Mexicaan bij jou in de buurt. Of zou jij nu eigenlijk in Spanje zitten? Ga dan opzoek naar een tapas restaurant. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Zoek een lekker recept op en geniet samen met jouw reisgenoot van een heerlijke maaltijd.

Doe wat je op vakantie ook zou doen

Deze tip lijkt misschien heel simpel, maar dat kan nog best moeilijk zijn. Op vakantie zou je misschien lekker de hele dag met een boek aan het strand liggen of drink je de hele dag cocktails in een leuke strandtent? Ga dit dan ook doen als je thuis zit. Het is misschien een beetje wennen om de hele dag of week ‘niks’ te doen als je thuis zit en ook nog verplichtingen hebt, maar probeer het toch te doen! Je zult merken dat je binnen no-time uitgerust bent van een zogenaamde vakantie in huis.

Ga aan de slag met foto’s

Stel jij het maken van een fotoboek ook altijd uit? Dan is het alweer zomer en kom je erachter dat je het fotoboek van de vorige zomer nog niet in elkaar hebt gezet. Dan is dit hét moment om hieraan te beginnen. Op deze manier kom je lekker in de stemming en heb je ook nog eens een klusje geklaard waar je het hele jaar tegenop keek.

Test je tent of caravan in de tuin

Het is natuurlijk jammer dat je tijdens een vakantie in huis, in je eigen bed slaapt. Dat zorgd niet echt voor een vakantie gevoel. Dit is daarom de perfecte tijd om je kampeerspullen van zolder te halen. Zet de tent op in de tuin of slaap in de caravan op de oprit. Laat de vakantie maar beginnen!

Reacties uitgeschakeld voor Haal de vakantie in huis