Reisinspiratie,  Reistips

Nu is je kans! Maak een roadtrip door Europa

In de zomer van 2020 is het allemaal niet zo gemakkelijk. Vakanties buiten europa zijn geannuleerd en als je binnen europa op vakantie wil moet je rekening houden met het reisadvies en de regels die in dat land gelden. Maar heb je binnenkort vakantie, nog niks geboekt en toch zin om (flexibel) erop uit te gaan? Met een roadtrip door Europa ga jij een topvakantie tegemoet. 

Go with the flow 

Hoe lekker is het om gewoon in de auto te stappen en aan te rijden richting je gekozen land. Ga je voor de bergen en natuur in Duitsland? Of zoek je de warmte op en rij je aan richting Zuid-Frankrijk. Het leuke aan een roadtrip is dat je de plaats van bestemming last-minute nog kan veranderen. Vijf uurtjes gereden en aangekomen in de buurt van Parijs? Ga dan lekker lunchen bij een mooie bistro en rijd nog wat verder als je er zin in hebt, of regel via Airbnb, Booking etc. een leuk appartement, camping of huis in de buurt. Het is helemaal aan jou! 

Hoeveel dagen wil je weg? 

Misschien is het enige ding waarmee je rekening zou kunnen houden hoeveel dagen je weg wil. Maar, zelfs in een paar dagen kun je al een hele grote afstand afleggen! Het leuke aan een roadtrip is dat je kunt gaan en staan waar je wil. Roadtrip van vier dagen? Maar nog een aantal vakantiedagen over? Maak er dan zeven van. Hou er wel rekening mee dat als je met je eigen auto gaat dat je weer hetzelfde aantal dagen erover doet om weer terug te rijden richting Nederland. 

Leuke routes 

Wil je vooraf toch een beetje uitstippelen welke steden je aandoet? Zoek dan eens op roadtrip en het land dat je wil bezoeken. Denk aan de Duitse alpenroute. Maar ook vanuit Nederland naar Zuid-Frankrijk met overnachtingen in Dijon, Montpellier, Marseille, Nice. Blijf rijden en ontdek Europa op z’n mooist!

Reacties uitgeschakeld voor Nu is je kans! Maak een roadtrip door Europa