Bestemmingen,  Reistips

De leukste to-do’s in New York

Het is zover, je hebt je bestemming uitgezocht, de vliegtickets geboekt en misschien al wel een Airbnb of een hotel gekozen. Nu komt het leukste deel: wat ga je allemaal doen tijdens je verblijf in ‘the city that never sleeps’. In deze blog vind je een selectie van de leukste activiteiten die je kunt ondernemen in New York. 

Skyline bekijken

Een trip naar New York is niet compleet zonder de mooie skyline te hebben gezien. Op de 70ste verdieping van Top of the Rock heb je overdag een geweldig uitzicht over New York. Vanaf hier zie je Central Park, Brooklyn Bridge en nog veel meer. Ga je liever ‘s avonds de skyline bekijken zodat je alle lichtjes kunt zien. Dan kan je dit het best doen vanaf het Empire State Building. 

Basketbal wedstrijd

Zelfs al hou je totaal niet van sport of basketbal, dan is het nog steeds een dikke aanrader om een wedstrijd van de New York Knicks bij te wonen. De locatie, Madison Square Garden, is sowieso al geweldig. Bereid je voor op een super enthousiast publiek en heel veel vermaak tussendoor. 

Food

Echte aanraders zijn CatchNYC en The Park voor de lunch en in de avond en 5 Leaves voor het ontbijt. The Park is een restaurant waar het lijkt alsof je buiten zit door de bomen en de kerstlampjes en, last but not least, je hebt er hele lekkere pizza’s. CatchNYC is een rooftop restaurant. Ga hier heen voor super fancy insta foto’s en een mooi uitzicht. 5 Leaves is perfect voor een lekker ontbijtje. Hier moet je wel even in de rij staan want dit tentje is ontzettend populair. 

Fiets huren

Het is heel gaaf om een fiets te huren om te kunnen fietsen door New York. Het best kun je deze online huren via Central Park Bike Rentals aan de 55th street. Bijkomend voordeel is dat je dan meteen dichtbij Central Park bent en dus een stuk kunt fietsen door dit park.  

Reacties uitgeschakeld voor De leukste to-do’s in New York