Bestemmingen,  Reisinspiratie,  Reistips,  Vrienden

De beste bestemmingen om op vakantie te gaan met je vrienden als je houdt van stappen!

Wil je op vakantie gaan met je vrienden? Hou je van stappen? Alleen weet je niet waar je naartoe moet? Lees deze blog en hierna weet je precies waar je moet zijn deze zomer!

Lloret de Mar

Dé uitgaansstad in Spanje, staat natuurlijk bekend om zijn discotheken en cafés. Clubs als Tropics, Bumpers en Moef Gaga laten je dansen op de leukste muziek. Wekelijks komen er vele Nederlandse artiesten optreden waaronder Lil’ Kleine, Sevn Alias en Dopebwoy! Ook ontbreekt het niet aan leuke en goede restaurants in Lloret. Zeker een aanrader om hier op vakantie te gaan, dus.

Albufeira

De stad gelegen in Algarve staat niet alleen bekend om zijn uitgaansgelegenheden, maar ook om haar oude gedeelte en bezienswaardigheden. Wanneer je van het ene naar het andere gebied gaat, kijk je uit over een geweldig mooie ‘skyline’ van de stad. De stad biedt natuurlijk ook vele uitgaansgelegenheden, veel van deze zijn gelegen in de strip van de stad, in het nieuwe gedeelte. Enkele discotheken die je hier vindt, zijn Club Heaven, Celebrations en Club Vida. Als je houdt van Nederlandse hip-hop muziek, raad ik je zeker aan deze clubs te bezoeken! Dagelijks komen er namelijk artiesten als Frenna, Boef en Snelle optreden.

Mallorca

Ook staat deze stad niet alleen bekend om zijn uitgaansgelegenheden. Velen gaan er ook naartoe als zij hun vakantie door willen brengen met familie. Mallorca staat ook vooral bekend om haar enorm uitgestrekte, witte strand. Dé uitgaansgelegenheid van Mallorca is natuurlijk Mega Park. Mega Park wordt omschreven als ‘het Oktoberfest, maar dan in de zomer’, dus als je hiervan houdt, raad ik je zeker aan hier een kijkje te gaan nemen. Andere discotheken, waar ik je ook zeker aanraad om naartoe te gaan, zijn o.a. Shooters en Club NL.

Reacties uitgeschakeld voor De beste bestemmingen om op vakantie te gaan met je vrienden als je houdt van stappen!