Bestemmingen,  Reisinspiratie,  Reistips

Waar moet je op vakantie gaan in 2020?

Het is alweer bijna 2020, terwijl je zomer misschien pas net voorbij is, voor je gevoel. Je hebt vast en zeker vele herinneringen opgedaan, die je voor je leven bij blijven. Door een beetje in deze stemming te blijven, zou je alvast een kijkje kunnen voor je vakantiebestemming van volgend jaar. Door nu al te weten waar je heen wilt en je verblijf alvast te boeken, ontloop je ook nog is de hoge kosten en voorkom je dat jouw ideale hotel, appartementencomplex of resort is volgeboekt. Nog opzoek naar een ideale vakantie voor het komende jaar? Deze blog helpt je bij het zoeken van jouw vakantiebestemming voor 2020!

Mallorca, Spanje

Of je nu jong bent en los wil gaan met je vrienden, of wat ouder en wil ontspannen met je familie: Mallorca biedt het allemaal! Door het enorme aanbod aan wensen en eisen van jong en oud, is deze vakantiebestemming één van de ideaalste die je je kunt wensen. Mallorca biedt een heleboel bezienswaardigheden: neem een kijkje op het lange witte strand genaamd ‘Playa de Mallorca’, dat grenst aan de stad Palma de Mallorca of bezoek ‘La Seu’, de kathedraal van Mallorca. Ook de stappers onder ons kunnen hun hart ophalen op het eiland. Ga helemaal los in Megapark of Shooters! Dit zijn slechts twee van de vele uitgaansgelegenheden die Mallorca biedt. Kortom, een aanrader voor werkelijk iedereen.

Gran Canaria, Canarische Eilanden

Of je nu in de zomer of in de winter op vakantie wilt gaan, in Gran Canaria is het altijd heerlijk weer. Overnacht in de mooiste en grootste hotels en geniet van de parelwitte stranden die Gran Canaria heeft. Bezoek verschillende badplaatsen waaronder Maspalomas en Playa del Inglés. Gran Canaria is een geschikte vakantiebestemming voor als je er even tussenuit wil met je partner, maar ook voor kinderen is het eiland een perfecte bestemming door de vele kindvriendelijke hotels die er zich bevinden. Zeker een aanrader, dus!

Zakynthos, Griekenland

Steeds meer mensen kiezen ervoor naar Griekenland te gaan tijdens hun vakantie. Zakynthos is één van de vele prachtige eilanden in Griekenland. Bezoek de wereldbekende badplaats Navagio en maak een schitterende foto van de witte, steile rotsen, het felle turquoise water met daarbij de befaamde gestrande boot op het witte strand. Naast de vele magnifieke badplaatsen, bevinden zich er ook verschillende steden op het eiland. De stad Zakynthos, hoofdstad van het eiland, is bijzonder om haar gebouwen in klassieke stijl die zich in de stad bevinden. Je kijkt je ogen uit wanneer je het eiland bezoekt. Gaan, dus!

Reacties uitgeschakeld voor Waar moet je op vakantie gaan in 2020?